Rreth Nesh

Hotel 1 Maji eshte nder hotelet me me experience ne Pogradec dhe I inaguruar ne 2008 me mireseardhjen e Miss Globe! Hoteli jone eshte mundesia me e mire per akomodim ne Pogradec and ploteson 4 yje plus ne baze te faciliteteve.

Our Partners: